MENU

Betalinger afvises på nettet – sådan løser du det

14.01.2021

DKK er de seneste dage blevet kontaktet af en række brugere, der ikke har kunnet gennemføre køb på enten hundeweb eller vores webshop; men problemet ligger ikke hos DKK.

Årsagen er, at mange danskere er blevet ramt af en opdatering, som blev lanceret i mandags, den 11. januar, i forlængelse af et EU-direktiv, der strammer reglerne for brug af kort på nettet. Det betyder, at man fremadrettet er tvunget til at bekræfte netkøb med digital pinkode.

Siden mandag har danske banker konsekvent afvist at godkende betalinger over 225 kroner, hvis de ikke lever op til de skrappere EU-krav om, at netbetalinger som hovedregel skal godkendes med en digital pinkode, en såkaldt to-faktor-bekræftelse.

I dag findes der kun to muligheder for at godkende betalinger på nettet:

1) Alle brugere, der tidligere har kunnet godkende en betaling på nettet via sms, skal logge på ved NETS og genaktivere denne løsning ved at opdatere betalingskort med mobilnummer og oprette et password. Det kan gøres her: www.nets.eu/3ds

2) Alternativt kan man godkende betalingen med NemID via app og nøgleviser; her kan man dog ikke længere benytte nøglekode-papirkortet som tidligere - fremadrettet kan man kun benytte app´en.

DKK har dobbelttjekket med NETS, at vores systemer er opdateret. Det er de og har været det siden november 2019. Vi er altså klar til at håndtere de nye EU-krav.

Kan du efter at have gennemført registreringen ved NETS eller aktivering af nøgleappen fortsat ikke gennemføre din betaling på hundeweb eller i vores webshop, bedes du kontakte din bank og dobbelttjekke, at alt i forhold til dit kort er OK. DKK kan desværre ikke hjælpe i disse tilfælde.

Og læs evt. mere i denne uddybende artikel på EkstraBladet

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem