Udvalget vil løbende holde udvalgsmøder på skype her den kommende tid. Alle fysiske møder er aflyst i 2020.

STÆVNER: DM / ÅRETS HUND

Maj stævnerne er aflyst og vi kender endnu ikke hvordan regeringens planer er omkring forsamlinger og idrætslivet. Men vi håber jo alle sammen at kunne komme lidt i gang igen.
Årets stævner bruges på at samle point til DM og Årets hund både til hold og individuel. Da vi ikke kender antal af stævner for året bliver er lavet lidt om i dette setup.

Årets hund, allround og hold er derfor suspenderet i 2020, De genoptages i 2021.
DM vil der ikke skulle samlet point til stævnerne men alle vil kunne deltage 1. weekend i september. Dog udgår holdkonkurrencerne. DM afvikles på en anden måde en vi plejer, mere herom senere. Stævnet forgår på Vilhelmsborg.
Hvis vi ikke kan afholde Hund i Fokus, arbejder vi på en plan B med anden lokation.

Landsholdet NM – VM- JOAWC og EO

Nordisk mesterskab, Agility verdensmesterskaberne, Junior Open Agility World Championship og European Open er desværre alle aflyste grundet Covid19.
Derfor er der heller ikke grundlag for at mødes den 13.-14. Juni til landsholdsamlingen. Alle vil selvfølgelig få refunderet tilmeldingsgebyret.

Dommeruddannelse udsættes

Dommeruddannelsen udsættes til 2021, fordi dommeraspiranterne ikke kan komme ud og dømme stævner, som ellers var en del af uddannelse. Aspiranterne vil få direkte besked.