MENU

Nye covid-19-restriktioner specifikt for DKK´s træningsplads på Vilhelmsborg

07.12.2020

De særlige restriktioner for 38 danske kommuner får betydning for afvikling af hundetræning på DKK´s træningsplads på Vilhelmsborg ved Aarhus.

I forlængelse af myndighedernes udmelding tidligere på dagen, som indebærer særligt skærpede restriktioner for bl.a. Aarhus kommune, afvikles der udelukkende udendørs træning på DKK´s træningsplads på Vilhelmsborg fra og med onsdag den 9. december.

Dette vil gælde foreløbig til og med den 3. januar 2021.

Ifølge de nye lokale restriktioner må man i de 38 berørte områder, herunder altså Aarhus kommune, ikke afholde idræts og foreningsaktiviteter indendørs – men gerne udendørs, hvis gældende forsamlingsforbud på 10 personer samt regler for brug af mundbind overholdes.

Tilladt at krydse kommunegrænser – med begrænsninger

Ifølge sundhedsmyndighederne er det tilladt at krydse kommunegrænserne ind og ud af de områder, der fra og med onsdag pålægges ekstra restriktioner.

Sundhedsmyndighederne anbefaler kraftigt, at man som borger tager særlige forholdsregler, hvis man har bopæl i en af de berørte kommuner og vælger at bevæge sig uden for de kommuner, hvor der er indført særlige tiltag og restriktioner. Dvs. man bør ikke gøre ting udenfor kommunen, man ikke bør/kan gøre i ens egen bopælskommune, i kommuner, hvor disse tiltag og restriktioner ikke gælder.

For hundesportsaktiviteter i de berørte områder betyder det, at:

  • det er ikke tilladt at arrangere indendørs hundetræning.
  • det er tilladt at arrangere træning udendørs, forudsat man overholder gældende forsamlingsforbud, i de kommuner, der er iblandt de nævnte 38 med særlige restriktioner.
  • at man skal tage restriktionerne fra sin hjemkommune med sig, hvis man krydser kommunegrænsen. Hvis man bor i en af de 38 kommuner, kan man deltage i udendørs træning i ens egen og en anden af de 38 (røde) kommuner, men ikke i øvrige kommuner.

Se mere om de særlige restriktioner HER

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem