MENU

Ny distributør af medlemsmagasinet HUNDEN

17.06.2020

Fra og med juniudgaven af HUNDEN er der en ny distributør, der leverer DKKs magasin til medlemmerne.

Hos Bladkompagniet får vi bedre muligheder for at tilrettelægge en fast produktions- og leveringsplan end hos vores tidligere distributør, og da vi samtidig fik et godt tilbud – og da det i disse corona-tider er vigtigt at holde fokus på økonomien - valgte vi, at det var tid til et skifte.

Overgangen til Bladkompagniet betyder, at medlemsmagasinet fremadrettet afleveres hos medlemmerne via adresseløs levering – og dermed er magasinet ikke længere pakket ind i plastic, ligesom medlemsnummeret ikke længere er at finde på bagsiden af magasinet.

Skal du kontakte DKK, og i den forbindelse have dit medlemsnummer parat, kan du i stedet for finde dit medlemsnummer på din ”Min side”, nederst under ”Min profil” på hundeweb – forudsat du allerede har tilknyttet dit medlemsnummer på hundeweb.

Har du ikke tilknyttet dit medlemsnummer, må du enten lede et gammelt magasin frem, finde dit medlemsnummer i det velkomstbrev, du fik tilsendt ved indmeldelse eller kontakte DKK og få det udleveret.

Magasinet leveres over en arbejdsuge til forskellige dele af landet. Se her hvornår magasinet udgives

Skulle du mod forventning ikke modtage dit magasin indenfor ovenstående periode, er du velkommen til at kontakte Helle Røhl i Medlemsafdelingen på email: hero@dkk.dk, så sørger vi for, at der bliver fremsendt et nyt magasin til dig hurtigst muligt.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem