MENU

Dogshowonline

22.04.2020

Vi vil gerne løfte sløret for et nyt projekt, vi har fulgt og haft konsulterende samarbejde med det sidste halve års tid: Dogshowonline.

Dogshowonline, udviklet af MOBILLOS DK, har været under udvikling i længere tid og er nu klar til at se dagens lys. Det er en hundeudstillingsplatform, hvor der kan afvikles online hundeudstilling med bedømmelse af hunde af autoriserede dommere, præmieringer, placeringer og afsluttende konkurrencer. Det vil desuden være muligt at blive online champion, online junior champion og online veteran champion. Til bedømmelser skal der uploades fem billeder af hunden fra forskellige vinkler, samt en video af tandsæt og bevægelser. Ud fra dette dømmer en dommer hunden, giver en præmiering og rangerer herefter de bedømte hunde. Systemet er testet igennem af nogle af DKK’s specialklubber, som alle har været utrolig glade og begejstrede.

Det er vigtigt at understrege, at udstilling på Dogshowonline KUN er for sjov og ikke skal sammenlignes med almindelig udstilling. Det bedste sammenligningsgrundlag, vi kan drage, er, at selvom spillet FIFA minder om fodbold, så er det jo stadig ikke helt det samme som at stå på fodboldbanens grønne græs og selvom du ganske vist spiller som Messi online, så er det ikke nødvendigvis Messi’s moves, der træder frem, når du så endelig selv skal score på et rigtigt mål.
Præmieringer og resultater opnået i Dogshowonline kan IKKE registreres i hundeweb, de kan ikke bruges som avlsgodkendelse og de tæller ikke til nogle DKK-konkurrencer. Det er kun for sjov og så du som udstillingstrængende kan få stillet din trang eller så du som førstegangsudstiller kan få et lille indblik i udstillingsverdenen og se, hvad dommere kunne kommentere på din hund.

Dommerne i Dogshowonline vil være uddannede FCI-dommere og de vil kun dømme de racer, de er autoriserede på for at vedholde en høj standard på de givne kritikker.

Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye, sjove projekt. I kan læse meget mere på www.dogshowonline.dk og bl.a. se de første udstillinger den 9.-10. maj, som afvikles af Dansk Terrier Klub.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem