MENU

DKK håber stadig på Roskilde

31.03.2020

I disse dage bliver DKK ofte kontaktet af medlemmer, der ønsker et svar på, om det bliver muligt for DKK at gennemføre de tre planlagte udstillinger i Roskilde den 8. - 10. maj. Det vil vi rigtig gerne svare på, og vi sætter vores lid til, at fremlæggelsen af statsministerens genåbningsplan sidst på ugen kan give os et klart svar.

Vi har i DKK afventet en evt. udmelding fra myndighederne, om hvorvidt nedlukningen af samfundet forlænges – eller en evt. udmelding om det modsatte; hvornår vi kan forvente at være ”back in business”.

Med gårsdagens besked fra statsministeren om, at hun forventer at regeringen vil fremlægge en plan for en gradvis genåbning af landet sidst på ugen, har vi i DKK valgt at udskyde beslutningen om en evt. aflysning af Roskilde-udstillingerne til mandag den 6. april. Det er samtidig datoen for 1. tilmeldingsfrist.

DKK´s bestyrelse har allerede lovet alle det fulde udstillingsgebyr retur til alle, der allerede har, eller som ønsker at tilmelde udstillingerne i Roskilde, hvis disse aflyses grundet Corona-smitte.

Såfremt myndighederne giver tilladelse til, at vi i Danmark må forsamles udendørs i maj, men at grænserne til udlandet stadig er lukkede, lover bestyrelsen returnering af det fulde gebyr til de udenlandske udstillere, der derfor ikke kan deltage.

Læs mere om DKK´s udendørs udstillinger i Roskilde HER

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem