Tanken om sorte tal på bundlinjen kan vi også godt lide her i DKK, så vi springer i år for første gang med på vognen og fejrer BLACK FRIDAY på DKK’s webshop!

HVILKE PRODUKTER, SKAL DU GÅ EFTER TIL BLACK FRIDAY?

Til Black Friday har vi i DKK slået 20 procent af prisen på stort set alle vores produkter*, så uanset om du ønsker at shoppe til dig selv eller til en du holder af, kan du finde en masse gode tilbud på vores webshop. Udover at Black Friday er en alletiders mulighed for at få styr på julegaverne i god til, er det også en rigtig god mulighed for at friske udstyret op. Måske trænger du til en ny træningsjakke med god plads til dummys eller måske mangler skal du bruge rabatten på at købe det pedigree cover i læder, du drømmer om?

ONLINE-BLACK FRIDAY

I DKK passer vi passer vi på hinanden og vores medlemmer hver dag. Dette betyder, at vi må holde afstand for at forbygge smitte af coronavirus – også på Black Friday. Derfor – og fordi vi stadig holder receptionen i Hundehuset i Solrød strand lukket for personlige henvendelser – gælder Black Friday-tilbuddene udelukkende online-køb via vores webshop, som er gennemført fra 26.11. kl. 00.01 til 27.11. kl. 23.59.

Til gengæld fejrer vi i DKK Black Friday med 20 procent på (næsten) alle vores webshop-varer.

*Undtaget fra Black Friday-tilbuddet er: Fine-art-prints og plakater, abonnement på HUNDEN, medlemskab og ungdomsmedlemskab af DKK, støttebeviser til fordel for DKK, online-træning (online sparring), enkelte bøger samt startnumre og resultatbøger.

Vi glæder os til at invitere indenfor til BLACK FRIDAY-shopping med 20% på webshoppen fra midnat!