Det er med tungt hjerte, at vi grundet den alvorlige situation forårsaget af Covid-19-udbruddet må meddele, at ARION Hundedagene på Vilhelmsborg, som skulle have været afholdt den 30. maj til 1. juni 2020, aflyses.

Vi ved, at denne beslutning vil skuffe mange, der har glædet sig til at indtage Vilhelmsborg i pinsen 2020. Men set i lyset af, hvordan Covid-19-udbruddet har udviklet sig i Danmark og store dele af verden over den seneste tid, ser vi det ikke længere som muligt eller forsvarligt at afholde dette års ARION Hundedagene.

Beslutningen om aflysning har været utrolig svær og er taget med fuld opbakning fra vores fantastiske sponsorer og i enighed om, at sikkerheden for vores besøgende og deltagere kommer i første række og vi ønsker ikke at tage nogen chancer.

Sammen vil vi i stedet glæde os til at komme stærkt igen med en endnu større hundefest i pinsen den 22. – 24. maj 2021.

Virbac K9 Biathlon flyttes til 5. september 2020 på Vilhelmsborg

Vi ved at rigtig mange har trænet hårdt til det store Virbac K9 Biathlon ,og vi har derfor i samarbejde med Virbac og Dansk Kennel Klub flyttet voksenløbet til 5. september, hvor der også afholdes DKK´s ”Hund i fokus” på Vilhelmsborg.

Alle, der er tilmeldt til 31. maj og 1. juni flyttes automatisk til 5. september og tilbydes som alternativ desuden at overflytte deres tilmelding til Virbac K9 Biathlon på Stevninghus den 22. august eller få refundering for det betalte deltagergebyr. Alle tilmeldt børne- og junior løbet den 30. maj vil få refunderet deres deltagergebyr.

Vi håber, at mange af vores løbere vil støtte op omkring Virbac K9 Biathlon ved at tage imod tilbuddet om overflytning til de nye datoer.

www.hundedagene.dk , facebook og sportstiming, vil I løbende kunne følge med i alle ændringer, og vi beder om jeres forståelse for, at vi har brug for lidt tid til at forberede alle nødvendige ændringer.

Pas på jer selv og hinanden så længe.

På vegne af ARION Hundedagene på Vilhelmsborg, ARION, Virbac, Royal Canin, Dansk Kennel Klub og hele teamet bag.

Direktør Casper Cassøe Vilhelmsborg og Lotte Höhrmann Lilleskov Slot