Dommeruddannelsen

Dommeruddannelsen er i samarbejde med DCH og der er fundet datoer:

Opstart: 25.-26.januar

- 31. Oktober 1. november

- 21.-22 november

Tilmelding kommer snarest.

Stævneansøgninger for 2020

Klubberne bede sende stævne ansøgningerne ind for 2020. De klubber som arrangerer CACIAG-stævner må meget gerne sende ind asap, da de andre stævneansøgninger først kan blive godkendt, når CACIAG er på plads.

Agility instruktør og efteruddannelse

Datoer vil komme snarest, men da udvalget helst ikke vil konflikte med stævnerne, afventes der lidt.

Dommermøde

DCH og DKK dommermøde er den 12.1.2020

Dommerne har modtaget mail vedr. ændringsforslag til guidelines og regler. Dette tages op i udvalget og debatteres / vægtes til FCI, som DK’s forslag til ændringer. FCI skal arbejde på de næste guidelines og regler fra nytår og frem til næste ændringsdato i 2023.

EO nu og fremtiden

Regin har lagt teamleder-kasketten og vi skal have kigget på, hvordan fremtidens EO setup skal se ud.

Channie vil sende et evaluerings-/spørge skema ud. Ønsker du at være teamleder/assistent så skriv endelig til udvalgets sekretær Pia Henriksen på pihe@dkk.dk.

Talent-projekt – fremtiden for dansk agility

Udvalget har igennem flere år arbejdet for et set-up omkring talent-arbejde. De svar der kom på et tidligere spørgeskema, viste stor tilkendegivelse af dette. Så nu er der brug for DIG!

Kunne du være interesseret i at være en del af dette projekt, så lad udvalget vide det. Interesserede i dette projekt kan kontakte udvalgets formand Allan Hansen på hansenallan72@gmail.com med en mail om tilkendegivelse af interesse, samt med mere information om dig selv. Svar udbedes til Allan snarest, men senest den 1. oktober 2019.

De interesserede vil mødes en aften for at tale det igennem og udarbejde arbejdsplan.