Heldigvis var der et par kvikke hundeejere, der efterlyste dem på facebook, og derfor opdagede vi, at titlerne var blevet glemt. Nu er de tilbage!

IT-afdelingen har arbejdet hårdt på at bibeholde et overskueligt design i onlinekataloget, og derfor har vi valgt, at den enkelte hunds titler dukker frem, når du klikker på dens katalognummer. Hvis vi – som nogle medlemmer efterspørger – havde påført samtlige titler foran samtlige hundes navne, ville det have gjort oversigten fuldstændig uoverskuelig.

Vi har desuden ikke medtaget titler på forældredyrene – det er et bevidst valg, da yderligere titler igen vil ”smadre” opbygningen og gennemskueligheden af siden. For hver ting vi påfører, vil siden blive tilsvarende ”tungere”, og dermed være længere tid om at loade/komme frem.

Oplysninger om samtlige hunde kan jo altid, for medlemmers vedkommende, findes i databasen, hvor du kan se det samlede overblik over hunden, inkl. eventuelle sundhedsoplysninger osv.

Gamle kataloger og resultatsider er ikke konverteret, så disse indeholder ikke titler. Kun de udstillinger, der er afholdt, siden vi flyttede til ny server, og de udstillinger, der afholdes fremadrettet, inkluderer samtlige titler på hundene.