De, der kendte Marianne Jensen, vil give mig ret i, at hun var DKK-menneske helt ind til benet. Marianne har, siden hun fik sine første welsh corgi pembroke tilbage i begyndelsen af 1970´erne, om nogen været DKK´s tro væbner:

Hurtigt blev hun dybt involveret i Dansk Kennel Klub, hvor hun igennem godt 50 år har bestredet et utal af tillidshverv. Marianne var desuden DKK´s kontakt i forhold til vores arrangementer på Askov Højskole, og mange vil helt sikkert også have mødt Marianne på DKK´s mange internationale udstillinger, hvor hun bl.a. har guidet udstillere og hunde i ringen med sikkerhed og præcision.

For sin tro tjeneste fik Marianne i 1999 overrakt DKK´s hæderstegn.

Marianne Jensen var desuden meget engageret i kreds- og specialklubarbejdet. Hun var medlem af bestyrelsen i DKK´s Kreds 11, hvor hun også var træningsansvarlig. Hun var desuden formand for Selskabet for Dansk Spids, ligesom hun tidligere har været formand for Welsh Corgi Klubben, som hun også var æresmedlem af, og hvor hun fungerede som medlem af Etik- og sundhedsudvalg og Hyrdeudvalg.

Marianne var desuden kvinden bag kennelmærket Hashfan, som dækker over opdræt af welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke, cesky terrier og dansk spids.

Vores varmeste tanker går til Mariannes nærmeste familie og venner.

Æret være Marianne Jensens minde.

På Dansk Kennel Klubs vegne,

Jørgen Hindse
Bestyrelsesformand