Som ansat i Dansk Kennel Klub, med direkte reference til vores administrerende direktør, får du ansvaret for daglig drift af kontoret på Vilhelmsborg, hvilket også indebærer ansvar for de aktiviteter, der placeres på Vilhelmsborg.

Du er et helt centralt omdrejningspunkt, når det drejer sig om at få løst hverdagens mange opgaver hurtigt og effektivt, hvad enten det handler om planlægning, koordinering eller afvikling af såvel store som mindre opgaver som f.eks. arrangementer, træning og sparring med klubber og kredse.

Kvalifikationer

Du forventes at have følgende kompetencer:

- Erfaring fra hundeverdenen (fx instruktør, opdrætter o. lign.)
- Erfaring med og evne for tværgående koordinering
- Relevant kontorfaglig baggrund.
- Gode it-kompetencer (fx kendskab til Hundeweb)
- Du arbejder selvstændigt
- Du er servicemindet og kvalitetsbevidst
- Du kan håndtere fortrolighed
- Du er fleksibel og parat til at yde en ekstra indsats, når situationen kræver det. Der må påregnes weekend- og aftenarbejde i forbindelse med afvikling af møder og events.

Vi tilbyder et spændende, meget alsidigt og attraktivt job tæt på beslutningerne. Du vil blive en del af en organisation præget af en uformel omgangstone, godt humør og kompetente kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 34 timer ugentligt.
Arbejdsstedet er Dansk Kennel Klub, Bedervej 101, 8320 Mårslet. Lønniveau efter kvalifikationer.
Tiltrædelse: 1. januar 2020.

Ansøgning

Du bedes fremsende en ansøgning til Dansk Kennel Klub, att. Direktør Jens Glavind, e-mail: jegl@dkk.dk. Skriv gerne ”Kontor i Jylland” i emnefeltet og vedhæft gerne referencer, anbefalinger, CV, eksamensbeviser og anden relevant dokumentation.

Vi skal have modtaget din ansøgning, inkl. bilag, senest 28. november 2019.

Vi forventer at afholde løbende samtaler frem til ansøgningsfristens udløb.

Om DKK

Dansk Kennel Klub er Danmarks største organisation for hundeejere. Foreningens formål er at skabe interesse for typiske, fysisk og mentalt sunde racehunde. Endvidere er det klubbens formål at varetage hundens og hundeejerens almene interesser i samfundet, herunder ansvarsbevidst deltagelse i friluftslivet. I dag har DKK omkring 30.000 medlemmer. Se mere på dkk.dk.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jens Glavind på tlf. 56 18 81 40 eller e-mail jegl@dkk.dk.