De nordiske udstillinger er for alle racer og har som udgangspunkt samme regler og bedømmelsesforløb som de nationale og internationale udstillinger, dvs. der dømmes efter de ”almindelig udstillingsregler”, som vi kender fra de øvrige udstillinger.

Det, som er forskellen, er, at man på de nordiske udstillinger ikke konkurrerer om CACIB og Reserve-CACIB, men i stedet om Nordic Show Certificate (nordisk udstillingscertifikat) og Reserve Nordic Show Certificate (reserve-nordisk udstillingscertifikat).

Den ny titel som Nordisk Udstillingschampion (NORDICCH) erstatter den tidligere titel som Nordisk Udstillingschampion, der krævede tre nationale championtitler fra nordiske lande.

De gamle og nye regler for at opnå titlen Nordisk Udstillingschampion vil blive brugt parallelt i 2018 og 2019. Fra og med 1. januar 2020 vil det kun være de nye regler, som gælder.

I 2018 vil der blive afholdt 2 nordiske udstillinger i Danmark:

Fredag den 11. maj 2018 i Roskilde arrangeret af DKK centralt og weekenden den 4.-5. august 2018 i Billund arrangeret af DKK’s kreds 5.

Den samlede kalender med nordiske udstillinger (i alle 5 nordiske lande) kan du finde på NKU’s hjemmeside på dette link:

https://www.skk.se/en/NKU-home/dog-shows/nordic-dog-show/nordic-dog-show-calendar/

Læs mere om de nye nordiske udstillinger her: