MENU

DKK har fået ny hjemmeside

07.12.2017

Dansk Kennel Klub har fået ny hjemmeside – i nyt design og med mange nye funktioner

Den nye topmenu gør det nemmere at navigere rundt i dkk.dk´s mange sider og informationer. Den største ændring er, at vi har delt indholdet op fem overordnede afsnit – heraf to helt nye: ”Rådgivning” (som skal opfattes som en ”Viden om”-sektion og ”Registrering”, som er ”how to” – altså hvordan man foretager diverse registreringer.
De resterende tre menupunkter ligner det, du kender; Under ”Aktiviteter” ligger (næsten) alt det, du aktivt kan lave med din hund i DKK – træning, prøver og konkurrencer – og information om alle de kurser og uddannelser, du kan deltage i i DKK-regi.
Menupunktet Udstilling & Events danner ramme om alle informationer om DKK´s udstillinger, tilmeldingsfrister, reglementer, titelregistrering – og her ligger også information om de andre mere udadvendte events, DKK arrangerer eller deltager i.
Menuens sidste punkt hedder Om DKK, og handler om organisationen, kredse og specialklubber osv. Her gemmer vi også vores Dokumentsamling, love, regler, blanketter osv. Her findes også kontaktoplysninger på DKK´s medarbejdere.

Bro til Hundeweb

Den største og mest banebrydende ændring på det nye dkk.dk er, at vi har taget de første spadestik til at integrere større dele af hundeweb.dk og købhund.dk på dkk.dk. Det betyder, at vi nu kan trække de mange millioner data, der ligger gemt i databasen på hundeweb, direkte over på dkk.dk. Dette vil bl.a. fremgå af den nye funktion på forsiden, Det sker, der viser alle de mange tusind aktiviteter, der bliver føjet ind i hundeweb - udstillinger, skuer, lydighedsprøver, agility, kørekort til hund-træning – stort set alt det, medlemmerne kan melde sig til, vil automatisk blive vist på Det sker-sektionen på forsiden.

Hundeleksikon

En ny feature er vores Hundeleksikon, som på raceniveau henvender sig til alle helt fra nybegynder udi hundeverdenen til den mest hardcore opdrætter – her vil vi med tiden vil samle alle de informationer, der omhandler hver enkelt race, avlsanbefalinger, krav til sundhedsundersøgelser, pasningsvejledninger mv. Herfra er der desuden direkte links til opdrættervejviseren på hver enkelt race, ligesom vi også her har mulighed for at vise hvalpe til salg i hver enkelt race.

Udviklingen er dkk.dk er langt fra slut – vi er faktisk kun lige gået i gang, så der er stadig enkelte detaljer, der mangler at falde helt på plads, ligesom vi fortsætter med at udvikle nye funktionaliteter løbende.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod det nye dkk.dk, som selvfølgelig vil kræve noget tilvænningstid.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem