Den 1-3. november 2019 går det løs, når de dygtigste ekvipager fra Sverige, Norge, Finland og Danmark duellerer i præcision og hurtighed.

Sted: Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet. Danmark.

Hvert land deltager med ét hold. Et hold består af 6 deltagere, men det er de 5 bedste resultater, der tæller med i holdkonkurrencen. Hvert land kan tilmelde 7 hunde, hvoraf den ene er reserve. Hvilke 6 ud af de 7 hunde, der indgår i holdkonkurrencen skal meddeles senest ved informationsmødet og før lodtrækningen af startrækkefølgen.

Konkurrencen dømmes af 4 dommere, én fra hvert af landene: Danmark, Finland, Norge og Sverige. Der konkurreres i den sværeste klasse, nemlig Eliteklassen eller FCI 3, som den hedder internationalt.

Konkurrencen afholdes indendørs i semi-opvarmet ridehal på fiberbund, derudover er der booket endnu en ridehal med fiberbund til opvarmning og træning af hundene. Konkurrencen gennemføres og bedømmes efter FCI’s regler for International Obedience Class (FCI3).

Kun hunde registreret i FCI anerkendte kennel klubber kan deltage. Retten til at repræsentere et land følger FCI’s regler. Løbetidstæver kan deltage efter FCI’s regler, dvs. sidst på dag 2.

Se det fulde program (dansk) pdf.
See full program (English) pdf.

Hotel:

Der er forudbestilt værelser til deltagere, holdledere og dommere på hotel: Scandic Århus Vest, Rytoften 3, 8210 Århus V. Der vil være fælles middag på samme hotel lørdag aften kl. 18.30. Supportere mv. er meget velkomne til at deltage, for dem er prisen 349 DKK og de tilmeldes ved at sende en mail til tejo@dkk.dk

Træning:

Der vil være mulighed for træning i konkurrencehallen fredag eftermiddag, se program. Opvarmningshallen er åben for træning alle tre dage.

Vaccinationer, sundhedskrav og doping:

Alle hunde skal være vaccinerede mod hundesyge, parvovirus, samt rabies. Derudover henviser vi til Lydighedsreglementet s. 5 www.dkk.dk/uploads/documents/A...

Yderligere om doping: www.dkk.dk/alle-emner/sundhed-og-sygdom/doping

Dyrlæge:

Anicura Dyrehospital

Åbent 00:00-24:00

Telefonnummer: 86282788

Adresse: Hasselager Centervej 12, 8260 Viby

Stande:

Har du lyst til at få en stand til NM? Der er et fint område med udsigt til konkurrencebanen, hvor der er mulighed for at have en stand, og samtidig kunne følge konkurrencen. Pris pr. stand ca. 3x3m. er 500 kr. Booking på tejo@dkk.dk


Café:

Tyttens Madborg er åbent hele weekenden. Der vil også være mulighed for at købe kaffe, the, sodavand, frokost og aftensmad.