Hangar Junior Cup finder sted i Assentofthallerne i Randers og der afvikles konkurrencer kl. 10.30, 13.15 og 15.45. Hver konkurrence vil vare 2 timer og vil blive bedømt af dygtige dommere med passion for juniorhandling. Dommerne er Jeanette Balkan, DK, Svein Bjørnes, DK og Louise Dufwa, SE.

Tilmelding foregår på hundeweb og findes under ”Udstilling” og under ”International udstilling”. Tilmeldingsfrist er den 11. oktober kl. 23.59.
Der er ikke et max antal deltagere pr. konkurrence og man kan sagtens ”nøjes” med kun at deltage i én eller to af konkurrencerne. Der vil grundet forsamlingsforbuddet kun være adgang for én ledsager pr. tilmeldte juniorhandler. Dog er der ikke begrænsning på antallet af hunde pr. juniorhandler, således at en juniorhandler vil kunne have flere hunde med til de forskellige konkurrencer.

Der skal angives hund ved tilmelding, men det er muligt at skifte hund på dagen, såfremt den “nye” hund opfylder kravene til at stille i en officiel klasse.

Hver konkurrence tæller til årskonkurrencen for Årets Juniorhandler og der vil være kåring af Årets Juniorhandler 2020 efter den sidste konkurrence er afviklet.

For at gøre det ekstra festligt, vil der være masser af spændende præmier fra forskellige sponsorer til hver af konkurrencerne. Og skulle du ønske at være sponsor til Hangar Junior Cup, må du meget gerne kontakte ungdomsudvalget på kaje@dkk.dk.