For hundeejere  |   For opdrættere  |   Køb hund  |   Stambog  |   Aktiviteter  |   Udstillinger  |   Uddannelse  |   Om DKK  |  

 

                                                                                                                                          

 

Skal du have hund?


Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem. Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke har tænkt sig ordentligt om, inden hunden blev anskaffet. En del af ejerne skulle slet ikke have haft hund, og andre skulle have haft en anden – som regel mindre krævende – hunderace. I Dansk Kennel Klub synes vi ikke, at man kan være bekendt at behandle hunde efter ”brug og smid væk” princippet. Vi synes, at hundene fortjener, at vi mennesker tænker os lidt bedre om.


I DVD’en ”Skal du have hund?” får du masser af nyttige oplysninger om, hvad man skal tænke på før, under og efter anskaffelsen af en hund, så anskaffelsen kan blive begyndelsen på 10-15 års positivt samliv – både for dig og for hunden.


Du kan se DVD’en gratis på Youtube. Den består af en hovedfilm på ca. 35 minutter og bonus materialer inddelt i 6 kapitler på i alt 50 minutter.


Klik herunder for at få vist DVD'en.
Hovedfilmen


Bonus materiale:
Kend og forstå din hund
Racernes særpræg
Hvorfor er en stambog så vigtig
Hundens røgt og pleje
Sikkerhed og førstehjælp
Børn og hunde


Du kan købe DVD’en for en pris på kr. 50, hvis du vil have lejlighed til at sidde hjemme og se den på en stor skærm. Hvis du vil købe DVD’en, kan du gøre det ved at indsende et brev med navn, adresse mv. samt betaling. Husk at angivelse af at du ønsker DVD'en tilsendt. Hvis ikke du vedlægger en check, men betaler via giro eller bankoverførsel, så husk at skrive navn, adresse samt oplys, hvad betalingen vedrører. Du kan også bestille DVD'en via DKKs web-shop, hvis du ønsker at bestille flere eksemplarer, eller alligevel er igang med at bestille varer der. Du skal regne ca. 14 dages leveringstid, efter vi har modtaget din bestilling og betaling.


Mange mennesker kender ikke DKK´s hjemmeside. Du kan gøre Danmarks hunde en stor tjeneste ved at gøre venner, familie og kolleger opmærksomme på hjemmesiden og DVD’en.


På forhånd tak for din hjælp.
--------------------------------------------------------------------------------


Hvis du gerne vil se dit eget eksemplar af filmen i ro og mag, kan den købes i vores webshop her.
 


 

Her bor DKK:


Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00 (Omstilling)
56 18 81 55 (informationen)

Betalinger til Dansk Kennel Klub:
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr.: DK 45 50350001361253 SWIFT-kode: JYBADKKK


© Dansk Kennel Klub 2017 | Annoncering på web | Cookies- og privatlivspolitik