For hundeejere  |   For opdrættere  |   Køb hund  |   Stambog  |   Aktiviteter  |   Udstillinger  |   Uddannelse  |   Om DKK  |  

Events i DKK

Dansk Kennel Klub arrangerer hver år en lang række events og deltager i begivenheder, der alle har hund som omdrejningspunkt.


Men vi deltager desuden i livsstilsmesser, der ikke udelukkende handler om hund. Hvorfor det? Jo, for der får vi mulighed for at fortælle potentielt nye medlemmer om DKK og vores arbejde.
Siden 1895 har DKK haft tilknytning til Tivoli i København, og igennem mange år har vi sammen afholdt Hundens dag, hvor gæsterne kan medbringe deres firbenede venner i forlystelseshaven.

Formålet med dagen er bl.a. at præsentere og informere om alle de dejlige og mangfoldige hunderacer, vi har her i landet.


Denne dag har igennem årene udviklet sig til en populær og hyggelig tradition med god mulighed for at mødes med ligesindede hundevenner. Derfor startede vi sideløbende et samarbejde op vest for Storebælt, hvor vi nu også afholder Hundens Dag i Tivoli Friheden i Aarhus.


Begge arrangementer trækker hvert år hundredevis af hunde og deres ejere til de skønne parker, hvor dagen byder på masser af underholdning i form af f.eks. en raceparade, agility og et underholdende sceneshow med fuld fart på.
Sidste år, i 2016, lancerede vi sidste event under den "paraply", nemlig den landsdækkende Hundens Dag - hvor hele Hunde-Danmark samtidig fik mulighed for at få simultant i hundene. Det blev så stor en succes, at vi har besluttet at lade det blive en årligt tilbagevendende begivenhed.


Hvert år er vi desuden at finde på Store Hestedag i Roskilde, hvor man kan få en god sludder i vores informationstand eller prøve at stille sin hund for en autoriseret eksteriørdommer til vores åbne bedømmelser, som vi kalder ”Kom og vis din hund”.


Både Hundens Dag og Store Hestedag har vist sig at være en rigtig god måde at møde vores medlemmer i øjenhøjde. Her får vi mulighed for at fortælle potentielt nye medlemmer om DKK og vores arbejde for at skabe interesse for typiske, fysiske og mentalt sunde racehunde - og om vores arbejde med at varetage hundens og hundeejerens almene interesser i samfundet. Derfor tog vi springet for et par år siden og deltog på en jagtmesse. Sikke en succes! Det gav os blod på tanden, og nu deltager vi både på jagtmesser, livstilsmesser, outdoor-messer og ryttermesser.


Med på messerne har vi en masse informationsmateriale om DKK, og om hvad vi står for samt brochurer om, hvad DKK kan tilbyde. Kort sagt, så har vi en vifte af information med og naturligvis et par smilende repræsentanter fra ”Hundehuset” i Solrød Strand til at besvare spørgsmål.
Det er vigtigt, at DKK fortsat bliver mere og mere synlig, da vi stadig har en stor opgave i at oplyse om det gode, ansvarlige hundeopdræt og vigtigheden i at vælge den rigtige race, så både to- og firbenede får mange års glæde af hinanden.


Her bor DKK:


Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00 (Omstilling)
56 18 81 55 (informationen)

Betalinger til Dansk Kennel Klub:
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr.: DK 45 50350001361253 SWIFT-kode: JYBADKKK


© Dansk Kennel Klub 2017 | Annoncering på web | Cookies- og privatlivspolitik